Noriter Early Learning Childcare Centre

Nest’s first Childcare project – and also one of Nest’s larger, commercial projects to date. We were approached by our Client whose Korean family background leant him to the interior aesthetic persuasion that was common in most of Nest’s work.

The project features clean lines, custom timber furniture, with sprouts of colour interspersed between.  The design was a function of the budget – and we worked hard to provide the Clients with the aesthetic they desired whilst still keeping the project within costs. The rooms explore the element of play in a very subtle manner – with the use of colour and joinery – coloured acrylic ‘tunnels’  link the two main children’s rooms and provide an element of fun within these spaces.

Currently under construction, this project will be a benchmark for future projects of the like.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!